Gelre Advocatuur deskundig in het Arbeidsrecht

Heeft u als werknemer een juridisch probleem met uw werkgever? Laat u dan bijstaan en adviseren door iemand met ervaring in het arbeidsrecht. Gelre Advocatuur kan u ondersteunen bij uw probleem. Gelre Advocatuur is deskundig op het gebied van het arbeidsrecht.

Neem gerust contact op met het kantoor in Hummelo. Gelre Advocatuur heeft ruime ervaring in het arbeidsrecht. Of u een contract voor bepaalde tijd heeft of voor onbepaalde tijd, of er een cao van toepassing is of niet, Gelre Advocatuur staat aan u graag bij. Het maakt niet uit waar u werkt, Gelre Advocatuur heeft cliënten door heel Nederland. Zij is niet gebonden aan een bepaalde regio.

Gelre Advocatuur hanteert aantrekkelijke tarieven en staat bekend als een dienstverlenend en betrokken advocatenkantoor. Cliënten zijn zeer tevreden over haar dienstverlening. Wat zij doet, doet zij goed. ‘Buitengewoon goed’ dus.

Deskundig in het Arbeidsrecht
In het arbeidsrecht zijn de belangen vaak groot. Het gaat om uw baan, uw carrière en uw inkomen. Binnen een werkrelatie kunnen dingen soms ingewikkeld zijn of veranderen. Het is voor u als werknemer niet altijd duidelijk wat uw rechten dan zijn. De wetgever heeft een aantal zaken in de wet geregeld. Sommige van die bepalingen zijn van dwingend recht. Dat betekent dat daarvan niet mag worden afgeweken. Het is dan niet toegestaan om samen met uw werkgever afwijkende afspraken te maken. Veel werknemers zijn daarvan niet op de hoogte. Daarnaast staan er in de wet veel open normen. Voorbeelden zijn “goed werkgeverschap” of “een dringende reden”. Wat dat precies inhoudt wordt uitgemaakt in de jurisprudentie. Een goede kennis van het arbeidsrecht en de jurisprudentie is dus een must om uw rechtspositie te bepalen en u te adviseren.

Gelre Advocatuur kan u als werknemer ondersteunen met het geven van adviezen. Zij kan u bijstaan tijdens een gesprek, onderhandeling, of procedure tegen uw werkgever. Er kunnen talloze situatie zijn, waarbij deskundige hulp noodzakelijk is. Te denken valt aan een ontslag op staande voet, een conflict over de re-integratie, disfunctioneren, een reorganisatie of een loonvordering. Gelre Advocatuur heeft vele werknemers geholpen met geholpen met re-integratieconflicten, ontslagzaken, arbeidsongevallen, demoties, reorganisaties, en loonvorderingen.

Als u contact met Gelre Advocatuuropneemt, maakt zij een inschatting van uw zaak. U ontvangt een advies over de kansen en mogelijkheden in uw kwestie. Het is onze intentie om daarna te beginnen met een goed gesprek met uw werkgever. Het doel is altijd om het probleem in onderling overleg op te lossen. Vaak lukt dat. Als dat echter niet lukt, dan worden de juridische paden bewandeld.

Het arbeidsrecht is een ingewikkeld rechtsgebied. Uw belangen zijn groot. Gelre Advocatuur is deskundig op het gebied van het arbeidsrecht! Neem gerust contact op voor meer informatie, mail info@gelre-advocatuur.nl of bel 0314 – 22 70 70.

Geef een reactie

%d