Gelre Advocatuur ondersteunt ondernemers met arbeidsrecht

Gelre Advocatuur ondersteunt ondernemers met het arbeidsrecht. Heeft u als werkgever een (juridisch) probleem met uw werknemer? Laat u dan ontzorgen door een professional met ruime ervaring in het arbeidsrecht. Gelre Advocatuur kan u op diverse manieren ondersteunen met advies en bijstand op het gebied van het arbeidsrecht.

Neem gerust contact op met het kantoor in Hummelo. Of u nu ondernemer bent met een klein bedrijf, of bestuurder van een grote onderneming, Gelre Advocatuur aan u graag bij. Het maakt niet uit waar uw onderneming gevestigd is. Gelre Advocatuur ondersteunt ondernemers met arbeidsrecht door heel Nederland. Zij is niet gebonden aan een bepaalde regio.

Gelre Advocatuur hanteert aantrekkelijke tarieven en staat bekend als een dienstverlenend en betrokken advocatenkantoor. Gelre Advocatuur is deskundig en werkt daardoor snel en efficiënt. Cliënten zijn zeer tevreden over haar dienstverlening. Wat Gelre Advocatuur doet, doet zij goed. ‘Buitengewoon goed’ dus.

Ondersteuning aan ondernemers

De gemiddelde ondernemer wil natuurlijk niets liever dan ondernemen en zit niet te wachten op problemen met het personeel. Die problemen zijn natuurlijk niet altijd te voorkomen. Uw onderneming kan veranderen, de markt kan veranderen en de financiële situatie dwingt soms tot ingrijpen. In die gevallen is het belangrijk dat u de juiste beslissing neemt en zich laat adviseren en ondersteunen.

Het is mogelijk dat u te maken krijgt met medewerkers die niet functioneren of zich misdragen. Dan is belangrijk dat u kunt ingrijpen en kunt sturen. Dit moet uiteraard wel op de juiste manier gebeuren. Verder kan een personeelslid langdurig ziek worden. Dit is voor veel ondernemers ingrijpend. Het werk lijdt er onder. De financiële gevolgen zijn groot, het loon moet worden doorbetaald. De re-integratieverplichtingen zijn lang niet altijd even duidelijk en overzichtelijk. Wat wordt dan van u verwacht?

Gelre Advocatuur ondersteunt

Gelre Advocatuur heeft begrip voor uw positie als ondernemer en ziet het als haar taak om u te ondersteunen. Gelre Advocatuur kan u op verschillende manieren ondersteunen. Het varieert van het geven van een kort telefonisch advies tot het overnemen van een dossier waarbij zij voor u aan de slag gaan. Gelre Advocatuur heeft vele werkgevers geholpen met re-integratieconflicten, ontslagzaken, arbeidsongevallen, demoties, reorganisaties, langdurige ziekte en het voeren van verweer tegen loonvorderingen.

Door haar ervaring in het arbeidsrecht is Gelre Advocatuur in staat om vragen snel te beantwoorden en problemen voortvarend op te lossen. Ons doel is altijd om dat op een voor alle partijen respectvolle manier te doen. Als dat echter niet lukt, dan worden de juridische paden bewandeld.

Het arbeidsrecht is complexe materie voor ondernemers. Uw belangen zijn groot. Gelre Advocatuur is deskundig in het arbeidsrecht! Neem gerust contact op voor meer informatie, mail info@gelre-advocatuur of bel 0314 – 22 70 70.

Geef een reactie

%d