Letselschade 

Een ongeluk zit in een klein hoekje en kan vaak grote gevolgen hebben. Zeker als er sprake is van lichamelijk letsel. De eerste zorg gaat dan logischerwijs uit naar de medische behandeling en het verwerken van het trauma. Als er sprake is van blijvend en/of ernstig letsel heeft dit een grote impact en komt er veel op u af. Leren leven met de beperkingen die het gevolg zijn van het ongeval, is heel ingrijpend en vaak moeilijk te accepteren.

Lichamelijk letsel

Een ongeval met lichamelijk letsel kan daarnaast ook grote financiële gevolgen hebben. Daarbij valt te denken aan:

  • medische kosten en / of hulpmiddelen die niet vergoed worden door de zorgverzekeraar;
  • reiskosten van- en naar de medische behandelaar;
  • noodzakelijke aanpassingen van de woning, noodzakelijke aanpassing van vervoer;
  • hulp bij zelfredzaamheid en zelfwerkzaamheid;
  • gederfd inkomen, etcetera.

Zaken waar u in eerste instantie niet bij stil staat, kunnen voor flinke schadeposten zorgen.

Verhalen schade op derden

Deskundig

Gelre Advocatuur biedt specialistische dienstverlening op het gebied van letselschade. Martine kan u helpen met het claimen van uw letselschade. Niet alleen zorgt zij voor een juiste aansprakelijkheidstelling maar komt ze in een vroeg stadium bij u thuis om in kaart te brengen welke schadeposten geclaimd kunnen worden. Schade berekenen is immers maatwerk. Na een uitgebreide intake gaat ze voor u aan de slag. Indien mogelijk wordt gelijk om een voorschot gevraagd.

Dienstverlening met menselijke maat

Maar Martine doet meer dan dat. Samen met u kijkt ze welke zorg nog aanvullend kan worden ingezet om het herstel zo goed en comfortabel mogelijk te laten verlopen. Soms is niet helemaal duidelijk welk letsel en welke schade het gevolg is van het ongeval. Ook daar helpt ze u mee. Martine werkt samen deskundigen, zoals bijvoorbeeld medische experts en arbeidsdeskundigen, die dat in kaart kunnen brengen en vervolgens maakt ze goede afspraken met de verzekeraar voor het uitkeren van de schade. Uiteraard gaat Martine ook niet voorbij gaan aan de impact die het ongeluk heeft op u en uw familie. Indien mogelijk claimt ze ook smartengeld en voor de familie affectie- en/of shockschade.

Kosten dienstverlening

De kosten van de dienstverlening wordt in geval van letselschade vaak volledig en direct vergoed door verzekeraar van degene die het ongeluk heeft veroorzaakt, zodat u zich daar geen zorgen over hoeft te maken.

Martine is er voor U!

Benieuwd wat Martine voor u kan betekenen? Maak vrijblijvend een afspraak. Martine is specialist letselschade en legt graag uit wat ze voor u kan doen.