Over Gelre Advocatuur

Gelre Advocaten wordt Gelre Advocatuur!

Per 1 mei 2023 neemt Remy Janischka afscheid van Gelre advocaten. Hij heeft een nieuwe droom waarbij het zelfstandig ondernemerschap niet past en gaat de advocatuur verlaten. Martine Meijer zet het kantoor zelfstandig voort vanuit haar woonboerderij in Hummelo. Betrokken, deskundig en efficiënt, zoals u dat van haar gewend bent.

Niet: ‘gewoon goed’, maar buitengewoon goed!


Martine Meijer

deskundig | doortastend | betrokken | persoonlijk

Martine heeft rechten gestudeerd in Nijmegen en heeft zich als advocaat gespecialiseerd in het arbeidsrecht en het letselschaderecht. Zo heeft ze met succes de specialisatieopleiding Post Academische Leergang Arbeidsrecht (PALA) afgerond. Verder is ze lid van de VAAN (Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Nederland) en de VAARA (Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Oost-Nederland).  Ook heeft ze de leergang Letselschaderecht met succes afgerond. Martine heeft zich in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten geregistreerd op de rechtsgebieden Arbeidsrecht en letselschaderecht. Op grond van deze registratie is zij voor elk rechtsgebied jaarlijks verplicht tien opleidingspunten te behalen. Martine staat bekend als een deskundige en betrokken advocaat. Ze heeft haar roots in de Achterhoek. Ze gaat tot het uiterste om de belangen van een cliënt te behartigen en is daarmee zeer succesvol.

Martine is gedreven om iedere zaak naar volle tevredenheid van haar cliënt af te ronden. Pas als haar cliënt tevreden is, is Martine dat ook. Martine beoefent haar vak met passie bij Gelre Advocatuur. Wat Martine doet, doet ze goed, buitengewoon goed.